Vinn et Malta-inspirert måltid for 2 personer

Se video

Malta for livsnytere

Malta er det lille øyriket med de store opplevelsene. Her venter 3000 soltimer i året og et varmt, krystallklart hav – hele året. I tillegg byr Middelhavets sørligste land på spektakulær natur, en spennende historie og et trendy kjøkken.

Travel & Take-Away

En smakebit av Malta – hjemme!

Ettersom det foreløpig ikke er mulig å reise til Malta, vil vi gjerne gi deg muligheten til å få en smakebit på den lille middelhavsøya – hjemmefra!

Vi har latt Good Mood Street Food i Oslo sette sammen et Malta-inspirert måltid som du kan nyte mens du drømmer om Middelhavet! Et deilig sommermåltid – du kan velge mellom tre varianter: Stuffat tal-fenek (en vri på Maltas nasjonale rett laget med vin, erter og laurbærblad), tunfisk-ftira (kapers, oliven, løk, hvitløk) og vegetariske Ħobż biż-żejt (kunserva med ekstra olivenolje, kapers, oliven, hvitløk, persille og svart pepper).

Ekteparet Stian og Benedikte har lang erfaring fra serveringsbransjen. Etter å ha drevet en litt bortgjemt restaurant i flere år ønsket de å komme nærmere publikum. Løsningen ble en matvogn!

50 heldige vinnere får et måltid for to!

Om din lokala restaurang

Sammen med Good Mood Street Food har vi satt sammen et enkelt måltid for avhenting, med råvarer og tilbehør inspirert av middelhavsøya Malta. Måltidet kan tas med hjem eller nytes ute i det fri på piknik.

Good Mood Street Food

Måltidet kan hentes på Aker Brygge 13. juli fra kl. 12–16.

Cookies