Vinn en Malta-inspirerad måltid för 2 personer

Se video

Malta för livsnjutare

Malta är den lilla ögruppen med de stora upplevelserna. Här väntar 3000 soltimmar per år och ett varmt kristallklart hav – året runt. Dessutom bjuder Medelhavets sydligaste land på spektakulär natur, en spännande historia och ett trendigt kök.

Travel & Take-Away

Smaka på Malta – hemifrån!

Eftersom det i dagsläget inte är möjligt att resa till Malta – vill vi ge dig möjlighet att få ett smakprov på den lilla Medelhavsön - hemifrån!

Vi har låtit kocken Marco Baudone på restaurangen Mama i Stockholm ta fram en Malta-inspirerad måltid som du kan njuta av medan du drömmer dig bort till Medelhavet för en stund! En läcker sommarmåltid bestående av: Rotisseri grillad kyckling, med pestoslungade primörer, romansallad och oliver som serveras med citronaioli.

Marco Baudone

Marco har jobbat på prestigefyllda restauranger i Sverige och övriga Europa och med kockar som bland annat Gordon Ramsay och Guy Savoy.

50 lyckliga personer vinner en måltid för 2!

Om din lokala restaurang

Mama boka-en-truck

Tillsammans med Boka En Truck och restaurangen Mama har vi satt ihop en måltid med råvaror och tillbehör inspirerade av Medelhavsön Malta – en enklare måltid för avhämtning, med en maltesisk-skandinavisk twist. Ta med dig måltiden hem eller njut av en picknick i det gröna. Måltiden hämtas på Kungstensgatan 23, mellan kl 11-14, den 13 juli 2020, där Mamas Food Truck står parkerad.

Cookies